perjantai 18. syyskuuta 2009

Oh my, it's studio time!

Syksy toi tullessaan tanakan flunssan, viilensi ilmat ja kiireisti aikataulun. Onneksi lehtien rauhassa leijaillessa maahan, löytyi se aika myös äänityksille! Kauan suunnitteilla ollut pitkäsoitto sai muotonsa; kymmenkunta kappaletta sekalaisittain vanhasta ja tutusta materiaalista sekä upouudesta, vielä kuulijoilta piilotellusta ohjelmistosta.

Uutuuttaan kiiltelevä rumputaiteilija Matti Seväkivi istui rumpujen taakse itsetietoinen ilme kasvoillaan, Jägermeister-hatussaan ja hassuissa housuissa. Tulikasteensa Matti sai jo kevätpuolella minikiertueella "Jyväskylästä itään", mutta nyt on sen todellisen koitoksen aika. Tarkkaamossa höyryää ikioma Akimme. Mac käy kuumana. Facebook varmaan.

On perjantain, puoli neljä iltapäivällä ja kolmen kappaleen rumpuraidat ovat tallessa. Toimii!! Tulin sairasvuoteeltani tsekkailemaan, mitä Matti ja Aki ovat saaneet aikaan, eikä tarvinnut pettyä. Tarkoitus oli olla sessioissa tuotannollisena vaikuttajana ja laulaa Matille jatkuvalla syötöllä tukilauluja. Kuume ja nuha, ei siis laulettu. Menee harrastamiseen tämä aika, bloggaamiseen ja siihen tuotannollisen näkemyksen muotoiluun.

Tämä siis studiopäivä 2:n iltapäivästä. Nyt nakkitauko. Jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti