sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kisat hypätty! Keikkoja kohti!

Morjesta vaan! Kasistar 2011 päättyi hienon turkulaisakti 5th of Aprilin kiperään voittoon, ja Gvillen jäbät saivat marssia himaan rakentavan palautteensa kanssa. Kiitos kaikille kisaa järjestämässä olleille tahoille, sekä ennenkaikkea kaikille paikalle tulleille! Häviäjän on noin kivan keikan jälkeen helppo hymyillä, ja hymyilyttää jatkossakin, sillä samassa ravintolassa nähdään Grandeville pikapuoliin kokonaisen iltaman verran, Wallun Helatorstai-klubilla! Ajankohdasta tarkennusta myöhemmin, mutta pistäkää jo mieleen. Ilmainen sisäänpääsy, halpaa märkää ja huippuviihdettä. Ei voi kuin olla missaamatta!

Sydäntä lämmitti, että tuomaristossa istunut Remu Aaltonen ilmeisimmin diggaili Gvillen menoa! Soon paljon se, vaikka Raatikaisen lasit menisivätkin Remun stailauksessa vaihtoon. "Toiset lamput päähän" oli sanatarkka analyysi. Kiitos myös Wallulle kriittisistä sanoista tuopin yli. Tältä reissulta jäi taskuun paljon hyvää settiä.

KEIKKA KALENTERISSA! Tarkkasilmäisimmät kalenterinpänttääjät ovat varmaan jo kynäilleet omaan almanakkaansa päivämäärän 12.10. Tuolloin Grandeville lämmittää saunaa Bar Loosessa levynsä julkaisevalle Varvaralle! Muistattehan varata paljon riisiä ja pikkuhousuja laukkuun!

Nähdään taas! Ruvetaan tässä kattomaan huume-elokuvaa.

Jouni ja Matti / Gville boyband

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti