perjantai 15. kesäkuuta 2012

Haminaan!

Hei veljet ja siskot!

Punaisten Opelien letka vyöryy vääjäämättä tasaista 75 km tuntinopeutta kohti Haminaa ja Ulkomusiikkia -festivaaleja! Haminian Sounds -kollektiivi soi meille kunnian esiintyä illan toiseksiviimeisenä aktina juuri ennen oman kylän tähtiä, Varvaraa! Tänään kuullaan siis iltamyöhästä sähköistä Gvillea, ja päivällä torilla akustista. Tuplareissu. Mainiota.

Aki siirtyi rattiin Kuninkaantien ABC:llä (hyi) ja mie aloin päivittämään tätä blogia. Mojito-lonkero auki ja kesästä nauttimaan. Aki ei näyttänyt panneen pahakseen. Matkaa on vielä kuutisenkymmentä kilometriä ja paikan päällä odottaa kestitys vailla vertaa. Yhtään en osaa arvioida mitä tästä päivästä tulee, mutta positiivinen ennakkokuvitelma leijuu väkevästi silmien ja tuulilasin välissä.

Ensi viikolla käydään sukeltamassa studioon, sillä mikäpä kesähelteellä olisi mukavampi paikka viettää aikaa, kuin kellari. Päivänvalo on yliarvostettua kun poppia tehdään. Pikapuoliin saatte pieniä ekstraherkkuja kuultavaksenne siis, enempää en paljasta. Kerhossa kuitenkin kikkailee niin naislaulajia kuin aurinkolasipäisiä DJ-ihmisiä. Korvat auki.

Palefacen tahdissa, nöyrin palvelijanne

- Jouni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti