perjantai 7. syyskuuta 2012

Yö kellarissa

Huomenta kaikille. Eilinen päivä oli hieman sitä toisenlaista sorttia. Erikoisin sen piirteistä oli se, että silmien ummistuessa vasta aamukuuden aikaan, oli kulunut vasta puolitoista vuorokautta siitä kun studiosessiot sovittiin, ja raita oli jo nauhalla. Uskomaton voimainkoetus joka tuotti mehevän hedelmän! Yllätyssessiot on parhaita, näemmä!

Nauhalla on nyt siis uusi, ennenkuulematon, koskaan esittämätön kappale, josta tulette pian kuulemaan lisää yksityiskohtia.

Sijaintina oli siis Finnvox Studioiden F-studio, alakerran supersisustettu tunnelmaluola rekvisiittaruoreineen, laivakelloineen ja lattialla seinään nojaavine solmutauluineen. Nurkassa makasi pino Junoja ja muita herkullisia kosketinsoittimia, eikä niitä jätetty hyödyntämättä. Rummut taltioitiin viimeisen päälle, bassoissa rutisee vanhan koulun Fender Bassman (silverface) ja kitarat kaikuivat kaiuttomassa huoneessa Fender Bandmasterista ja 4x12' kaapista. Laulaa sain jälleen mikkiin, jonka ostaminen veisi minulta vuoden tulot. Mikä työskentely-ympäristö!

Ei tässä sen ihmeempää tänään ollutkaan. Mieleni vaan teki tässä aamutunnelmassa hehkuttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti