maanantai 29. lokakuuta 2012

TV-studiointi on urheilua

Tämä päivä vietettiin kuvankauniin Vanhankaupunginlahden rannalla, joskin neljän ikkunattoman seinän sisällä TV-kameroiden edessä. Kahden (vielä paljastamattoman) biisin studiolive-taltiointi sujui kurkkukivusta huolimatta melko "kivuttomasti". Lopputulosta odotellaan innokkaasti.



Pari tuntia kuvauksen jälkeen alkoi konsertti Arabiasalissa. Pop & Jazz Konservatorio - minun, Samulin ja Allun entinen opinahjo, täytti 40-vuotta ja Grandeville kutsuttiin soittamaan juhlagaalaan. Soundcheckiin ei luonnollisesti (meistä johtuvista syistä) ollut aikaa, ja lavalle mentiin kylmiltään kunniamerkkien jaon aikaan valmistelemaan oma show. Porukalla annettiin soida yksi kipale, jonka jälkeen soitin yksin Acting Out -laulelman, jonka jotkut teistä ovat varmaan keikkojen encorena kuulleetkin. Tällä kertaa se oli osana ohjelmistoa, ihan oikeasti. Yleisö tuntui tykkäävän siitä, ja paahdoin palkeista kaiken mitä lähti, sillä tiesin, että kotiin päästyäni saisin kumahtaa tähän sohvanpohjaan irtoamatta tästä ennen huomisaamua.

Konsertissa kuultiin myös Saara Aaltoa (jolle suurkiitos organisointitouhuista!), Yonaa, Paradise Oskaria, Mowglia ja sykähdyttävää Heidi Tuikkasta. Mieletön meininki. Mieletön. Lähtiessä saatiin kouraan vielä uunituoreet juhlalevyt, ja saatiin huomata, että Take us High oli päätynyt sen avausraidaksi! Vuonna 2012 Grandevillen biisi on siis jo kahden kokoelmalevyn ensimmäisenä ämyrinräjäyttäjänä. Että meidän kelpaa.

Lopun viikkoa on otettava iisisti. Teksturiohjelman äärellä kotona, hyvää musiikkia kuunnellen, kunnes keikkailun raiskaama toipilaskehoni antaa jälleen tarttua arkeen. Ja sitten tartun huolella. Seuraavaan keikkaankin taitaa olla aikaa vielä ruhtinaallisesti, ihan kuun lopulle. Pyytäkää, niin tullaan jonkun teidän olkkariin popup-keikalle. Muuten meidän tulee ikävä toisiamme ja teitä. Tai oikeestaan on jo.

- J.A.R

1 kommentti: