sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Vuoden huipennus!

VUOSI HUIPENTUI KOTOISEEN BAR LOOSEEN

Vuoden viimeinen keikka Bar Loosessa ylitti odotukset! Kiitos!

Talven tultua tuli fiilis, että meidänkin tulisi vaihtaa hieman väriä. Ohjelmistoon otettiin kolme uutta herkullista biisiä, hiottiin ne kuntoon ja tuotiin Bar Loosen lauteille. Oli upea fiilis nousta tutulle lavalle ja nähdä paljon tuttuja ja uusiakin kasvoja yleisössä todistamassa uusien kappaleiden pääsyä päivänvaloon!

Alkuillasta väkeä oli harmittavan vähän. Profeetta, jonka keikka alkoi yhdeksältä, joutui esiintymään kaikuisan autiolle salille. Pikkujouluaikaan klo 21.00 -keikka tuntuu turhan aikaiselta, eikä siitä pääse mihinkään. Profeetta on hieno bändi, kappaleet ovat kunnianhimoisia ja soitto tyylikästä ja kulkevaa. Kannattaa ottaa tutustuakseen!

Kymmenen aikaan tuijoteltiin takahuoneen seiniä ja odoteltiin lavalle nousua. Väkeä valui koko ajan alakertaan ja tarina kertoi lipunmyynnissä olleen hetken aikaa jonoa pihalle asti. Kun vartin yli kymmenen aloitettiin show, läsnä oli jo kunnioitettava määrä ihmisiä. Ja koko keikan ajan väkeä kerääntyi lisää tanssimaan, huutamaan ja taputtamaan mukana. Emootio pullahti spiikkeihin ja keikka tuntui lopulta kuluneen hetkessä loppuun. Kahden encoren jälkeen oli palkitseva hiki sekä hyvä mieli, ja vuoden summannut keikka oli upeasti ohi.


KALUSTO KASVAA

Perjantaina käytiin lunastamassa Rockin SM -hopeasijan suoma lahjakortillinen tavaraa DLX Musiikista. Näin se kalusto laajenee!


STUDIO-LIVE "MUSIC BOX" JULKAISTU

YouTube sai laatutäytettä eilen, kun julkaistiin uusi studiolive-tuote uudesta biisistä, jota kesällä on keikoilla ajettu sisään! Sekodiskon työnimellä kulkenut Music Box käytiin taltioimassa TV-studiossa tunnelmallisen Vanhankaupunginlahden rannalla Metropolian toimitiloissa. Katsokaa ja ihmetelkää!



Ja jatkoa seuraa... Kaatokeskus kuittaa ja virittää virvelin valmiuksiin kohti tulevaa sinkkubiisiä!

- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti