torstai 6. kesäkuuta 2013

Kevätpöhinää

Cheers!

Kevät on ollut uskomattoman kiehtovaa aikaa nyt. Studioissa on istuttu, kalustoa on päivitetty, treenattu (muutakin kuin ojentajia) ja palaveerattu suorastaan ruotsalaisella pieteetillä. Niin paljon on kerrottavaa, jota ei vielä kertoa saa, että ei millään tahtoisi kestää lahkeettomissa kesäbyysissaan. Jos jonkinlaista kollaboraatiota on harrastettu maailman ihanimpien musaihmisten kanssa...... Ai Ai Ai! Akustista settiä on myös tulossa aivan eri teholla kuin koskaan. Mitä mie tässä selitän, kyllä kaikki selviää aikanaan.





Treenailtiin Akin ja Alfonsin kanssa juuri uuden biisin stemmoja, hörpittiin mokkaa ja fiilisteltiin sitä kuinka kaikkialla on niin lämmin. Iltalehti kiusaa huomiohakuisella "hengenvaaralliset helteet" -otsikoinnillaan. Herätkää, journalistit! Nyt on kesä. Menkää vaikka Tokoinrantaan ja kirjoittakaa siitä mitä näette. Me lukijat osataan kyllä nauttiakin helteestä. Onhan sitä taas kuukausikaupalla odotettu kuin messiasta. Messiaasta puheen ollen, päivän Iltalehden kannessa ollut juttu piispan saamista uhkauksista pisti kiehuttamaan. Kuinka sulkeutuneita olemmekaan, jos näemme jotain huonoa siinä, että homopari siunataan lähetystyöhön. Eletään sentään 2000-lukua. Onneksi tämä urpoilu lienee vähemmistön pikkusieluista riviliikehdintää.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, vaikka tuomaskyröläinen analogia ei minuun tahdo millään mahtuakaan. Onneksi maailmassa on näitä hyviä ihmisiä kuitenkin paljon. Niitä jotka rokkaavat kokemuksensa nuorten poikien säkeisiin, niitä jotka istuvat ainoat vapaapäivät parvekeseurueena harrastamatta mitään muuta kuin yhdessäoloa ja niitä jotka heittäytyvät koko elopainollaan muiden auttamiseen.




 


Takaisin uusiin biiseihin. Toivottavasti olette odottaneet uusien biisien ilmoillepääsyä yhtä paljon kuin me. Nyt alkaa nimittäin olla heleet huulilla. :) Täten tarjoamme pienen vakoilutuokion..




Kalenteriin on myös putoillut keikkoja! Kihelmöivän kivaa päästä taas soittelemaan teille näitä uusia ja miksei vanhojakin laulelmia. :)
¨


10.7. Helsinki - Vanhan Terassi
19.7. Helsinki - Tall Ships Races, Hietalahti
29.7. Savonlinna - Olavinpäivät
2.8. Helsinki - Semifinal
28.8. Helsinki - Café Mascot (akustisesti!)

Nähdään pian
- Jouni Aslak


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti