maanantai 23. huhtikuuta 2012

FINAALIIN Emergenzassa! Nosturi kutsuu!

Ystävät ja kylänmiehet! Emergenza-kilpailu vei meidät nyt finaaliin asti, kiitos teidän ääntenne! Tuhannesti kiitos kaikille paikallaolleille ja äänestäneille! Ootte parasta sakkia. Green Roomissa oli mielettömät bileet, jotka jatkuivat tummille tunneille kovassa huumassa. Illan musakattaus oli laadukasta jos mitä! Mahtava meno.

Lauantaina 12.5. sitten ollaan Nosturissa kilpailemassa tiukkaa tiukemmassa finaalissa. Innon ja kauhun ristiriitaisin tuntein sitä odottelen. :) Skaba menee siis niin, että viidestätoista jäljelläolevasta bändistä yleisöäänten perustella karsitaan parhaat päältä, joista tuomaristo valitsee voittajan. Tulkaa pakottamaan meidät tuohon parhaimmistoon äänillänne! Lippuja saa jälleen meiltä huikeasti ovihintaa halvemmalla, eli meiliä tai FB-viestiä tulemaan! Hihastakin saa nykäistä, kun näkee kadulla. :)

Mieli on korkealla, kevät tuli. Lauantaiaamupäivä meni mukavasti parvekkeella paidatta istuen. Mahtavaa elämää. :)

15.7. ollaan muuten Allun ja Akin kanssa triona kahdella keikalla Savonlinnassa. Päivällä satamapuistossa pari biisiä akustisesti ja illalla akustinen Latté Club upeassa Café Alegriassa. Koti kutsuu. Nähdään!

- Jouniaslak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti