sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Jäätävää poltetta Pitäjänmäessä

Tänään saatettiin päätökseen nelipäiväinen urakointi Finnvox-studioilla. Tuloksena rumpu- ja bassoträkit kolmeen uuteen kipaleeseen sekä yllätysherkkupala, jonka saatatte pian kuullakin, jos olette kiltisti. Mieletöntä meininkiä, ja vaikka itse kävinkin kesken sessioiden kahdella keikalla (palatakseni yöllä studiossa riehuvien tovereideni keskuuteen) sain sellaiset kicksit taas kerran tästä työskentelystä, että oli resori koetuksella.

Väittäisin, että nyt jos koskaan on mahtavin fiilis alkaa pudottelemaan kohti ensi viikonlopun keikkaa Tampereella. Ruma-klubista särkyy ikkunat, kun Allu täräyttää viidennen kielen soimaan uusissa sovitusjipoissa!

Tampereelle ei lähdetäkään millään ihan peruskielillä. Punaista sen olla pitää!



Ruma-klubin vedossa meillä on kaverina paikallinen Tammela 33100, mielenkiintoinen folkahtava poppitrio! Mielenkiinnolla odotan! Tulkaahan ajoissa paikalle, niin editään jubailla!

- Aslak






AI NIIN! Tännehän olen unohtanut kaiken studio- sun muun sekoilun tiimellyksessä kertoa Rockin SM -skabojen sijoituksesta! Ollaan siis Rockin SM:ssä kahdenkymmenen parhaan joukossa! Nettiäänestys finaalipaikoista alkaa pian ja laitattehan kaikki sen minuutin elämästänne äänestämiseen? No laitatte! Kiitos miljoonasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti