maanantai 11. helmikuuta 2013

Mielenkiintoinen viikko

Terve, tyypit!

Heti kättelyssä täytyy kiittää On the Rocksin kuulijoita! Sinä iltana oli jotenkin oudon kivaa. :)

Sitten jatkoksi alkaa hehkutus: Alkanut viikko on täynnä toimen tuoksinaa, kun edessä on kaksi keikkaa ja mielenkiintoinen ilta, jossa toivonmukaan saadaan hahmottumaan tulevan albumin biisikattaus.

Huomenna siis kokoonnutaan lyömättömällä asiantuntijajoukolla neliskanttisen pöydän ympärille ja aletaan puimaan tulevaisuutta. Biisimatskua on tyrkyllä satoja ellei kymmeniä biisejä, ja niistä nyt tulisi valita minkä kimppuun käydään paljaat hauikset kiiltävinä. Luulenpa, että iltaan kuuluu paljon keskustelua, muutama kupillinen teetä, erinäisiä oluita ja paljon merkityksetöntä paskanjauhantaa ja sisällöntäyteistä fiilistelyä. Kun huomisiltana käyn nukkumaan, todennäköisesti näkymät tulevaisuudesta ovat paljon kirkkaammat.

Ja kun aamulla heräillään, on alettava orientoitumaan illan keikkaa varten. Semifinal -klubilla Tavastian alakerrassa tapahtuu Close Encounters -ilta, jossa pääsemme pitämään headlinerin paikkaa. Samana iltana lauteilla ovat helsinkiläinen Bye Mandu ja Ranskasta asti paikalle liihottava tyttörockin sanansaattaja Clo. Mielenkiinnolla odotan minkälaisella energialatauksella ranskalainen tyttöbändi näyttää närhenmunat tälle kulmikkaalle kansakunnalle.




Seuraavana päivänä, jota amerikkalaisten markkinamiesten työn tuloksena ystävänpäiväksi kutsutaan, soittaa G-bändi viimeisen Helsinki-keikkansa ennen studiotalkoita. Iltapäivällä klo 15.00 ollaan kunniakkaasti pakkasilmassa Rautatientorin Jääpuistossa tapahtuvassa Close Encounters On Ice -tapahtumassa. Pitkin iltapäivää lauteilla on artisteja laidasta laitaan, mm. toinen ihan oikea poikabändi, Satin Circus. Keikka kuullaan Bassoradiolta suorana lähetyksenä. Tai siis te kuulette, ketkä ette ole livenä paikan päällä. Mehän ihailemme kauniita paikalle tulleita kasvoja torilla. :) Tulla voi luistinten kera tai ilman.
 


Tästä on siis muovautumassa superviikko. Puntti jo tutisee. Nähdään illoissa. :)

- Jouni Aslak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti