tiistai 22. toukokuuta 2012

Affen eka päivitys: Verse Drama -julkkaribileitten tunnelmointia

Savonlinna Happytime:

Molskis! Nyt on julkkaririehat riehuttu, vaikkakin sisällä itsessäni riehuu vieläkin vallan kutkulleen. Vaikka Loosessa koettiinkin järisyttävää kihelmöintiä Verse Dramaa julkkaroidessa, ei Savonlinna ja Happytimekaan jättänyt ketään kylmäksi! Kiitokset Jusu Wirekoskelle tyylikkäästä yleisön lämppäyksestä!

Oli kyllä valahtaa lahkeeseen kesken soiton ihan vaan siitä fiiliksestä johtuen minkä Savonlinnassa meille tarjositte. Kaikkien teidän fiilis suorastaa vyöryi meille lauteille, kun katsoi teidän biletystä ja yhdessäpä saatiin aikaiseksi ehkä vuosisadan kinkerit Häppärissä. Kiitos Savonlinna, kiitos Häppäri, kiitos työ kaikki siellä kotona! Aivan kerrassaan mahtavaa! 

Fiilistelyjä:

Odottavia olivat tunnelmat jo ennen viime keskiviikon Loosen julkkareita. Emergenzan Suomen finaalin jälkeen oli vain muutama päivä aikaa itse kunkin koota itsensä seuraavia bileitä varten. Kuitenkin odotetusti hommat saatiin hommilleen, eikä pieni juhliminenkaan Loosen jälkeen tuottanut kenellekkään sen suurempaa päänvaivaa. (Rock'n Roll -elämää sanon minä) Itse tykkään narista aina kun jos kävelyhommiin joutuu, nyt hommaan tuli muutos kun huomasin jossain päin Kallion kulmia että keskustasta on dallattu jo miltei Vallilaan asti, not bääd sano! Asiaan saattoi hienoisen vaikutuksen luoda Akin ihme allergialääke, jolla hetkeksi sai siitinpölyt unohdettua 

Torstai toivoa täynnä ja Suomi Vs Usa jääkiekon mm välierä ottelu! Perjantaita odotellessa vähän kiinalaista Vallilan vakiosta ja lätkää ihan vaan bändiukkien kesken... Tuskin parempaa rentoutumis iltaa ihan äkkiä muistan, kun vain 8s peliaikaa ja Suomi tekee voittomaalin (Jesse Joensuu!) ja porskuttaa kohti mitallipelejä, niin ja se kiinalainen. 

Perjantai puoli päivä ja autojen nokat kohti savvoo! Nenä nuhaisena ja keuhkoröörit tukossa kiusasin Akia ja Jaskaa meno matkalla allergisella kuorsauksellani, onneksi siihen on jo totuttu.. Hieman rupesi jo matkalla huolestuttamaan illan kisakunto kun keuhkot eivät meinanneet vastaan ottaa tarvitsemaansa happea, joten kun perille päästiin ja saundchekit saatiin haltuun oli bassotaiteilijan pakko ottaa opeli alle ja pyyhältää ensiapuun. Puolitoista tuntia jonotusta lääkärille ja 10min höyryliukoista kolmiolääkettä hengitettyäni oli kisakunto taattu, vähän liiankin kanssa! 

Tässä on nyt niin mahtava pariviikkoinen takana, että täpinät ei laske millään! Tämän viikon lauantaina me pojjaat hyppäämmä lauttaan ja lillumme pienen rapakon toiselle puolelle Ruotsin maalle edustamaan Suomea kansainvälisessä Emergenza mittelössä. 

Aivan hirveän paljon muhkeasti kiitoksia Bar Loose, Juha "Kossis" Perälä, sekä Savonlinna koti ♥ ja Häppäri sekä Erosen Antti! Esikoisalbumi on saatu ampaistua liikkeelle ja se ilmestyy kauppoihin 30.5.

Näkemisiin! -Affe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti