torstai 10. toukokuuta 2012

Mikä kesä!

Rakas päiväkirja. Tänään on ollut hyvä päivä.

Rokkikoulun paperit tulevat kuulemma tänä keväänä kouraan. Aika kova suoritus kaikkeen löysäilyyn nähden. Kävin myös katsastamassa Opelin. Nyt on keikoillepääsy turvattu, kun autossa ei ollut moitteita. Päästöt 187 g/km ja akselimassakin oli pysynyt viime vuodesta samana. Jippii.

Huomenna lähdetään Tampereelle! Jännittää jotenkin siistillä tavalla aika paljon meidän neitsytmatka tuonne vasemmistolaisten koskidiggareiden luvattuun maahan. Toivottavasti O'Connell's on ihan täynnä. Ja lätkämatsistakin tulee varmaan aika jännittävä. Suomenhan on voitettava se. Tänään laadin juttumatskut Seiskalle ja nappasin koululta matkaan Suen. Kyllä jummijammi täytyy todeta, että oli kiva lukea juttu omasta bändistä tuollaisen paperimedian sisäsyrjältä! Ensi viikolla sitten Seiska. Tähän on tultu, alamäki alkaa...?

Kyllä tykkään muuten Helsingin kesästä jo nyt ihan törkeän paljon. Allu muuttaa tällä keikkareissulla Helsinkiin. Siitä tulee oikea Helsingle! Siitäkös se Stadin kesä paranee vaan! Kattoterassisaunontaa odotellessa annan vinkin kaikille naislukijoille; Allulla on saunasta maailman avarimmat maisemat. Lisäksi se on sinkku.

Nettiin mäjähtää ihan tuotapikaa Arabiasalin taannoiselta keikalta tallenne Mayflowerista. Kiitos Matias Kiiverille, kun miksasi sen ja Pietari Pihlaiselle kun kuvaleikkasi sen. Kovia jätkiä kaveripiirissä! Sitä vetoa voi katsella iltaisin kun on tyhjää sielussa, koska siitä tulee aina hirviä polte seuraavalle keikalle. Diggaan!

Nyt lähden hakemaan painosta pinon julisteita. Turvallista on mennä, kun auto on kondiksessa. Ja ilmastointikin pelaa! Aurinkorillit päähän ja menoksi!

ainainen kesäystävänne
- Jouni


3 kommenttia:

  1. Tampereen settiä tullaan kattoon, vaikka pääkainalossa. Jes jes!

    VastaaPoista
  2. Onko tuo Jouni homo?

    VastaaPoista
  3. Iida! Pidit lupauksesi!

    Anton, viimeksi kun tarkistin, pidin naisista.

    - Jouni, Gville

    VastaaPoista