tiistai 15. toukokuuta 2012

Suomen voitto Emergenzassa!

Nyt tuli mötkÖ! Parin sadan bändin joukosta Suomessa, olimme paras!

Eipä arvattu moisen vielä tapahtuvan, kun Suen haastiksessa vitsailtiin miettivämme mitä laivalta ostetaan (Oli muuten meikäläisen kommentti, ei Akin. Muuten täydellinen juttu, Minna!). Eli parin viikon päästä lähdetään Ruotsiin. Siellä on sitten tiukka vääntö Ruotsin suuren finaalikoitoksen päätteeksi sunnuntaina 27. päivä kuluvaa kuuta, että kuka neljästä kovasta vie. Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska vastakkain. Ruutumaat, jääkiekkomaat, kalastajavaltiot, pohjoiset ylhäistöt. Ja kaikki muut ymmärtävät toistensa kieliä, paitsi me.

Ei se mitään.


Vietettiin finaalin jälkeen pikku piknik pitkälle Karhupuistossa seuraavaan iltapäivään. Naapurit saattoivat kyllästyä Backstreet Boysiin jossain vaiheessa. Me emme.
Ja sitten ne julkkarit!

Nyt on sellainen boogie, että huomiset ja perjantaiset julkkarit ovat lakanneet jännittämästä kokonaan. Nyt sen sijaan kihelmöi mukavasti ja odotan niitä hillittömällä innolla! YLLÄTYSVIERAITA Looseen on tulossa myös. Ikävä, kun eivät Savonlinnaan asti lähde Häppärin keikalle. Sinne pitäsi varmaan keksiä sitten jotain muuta kivaa. Ehkä ongintaa? Tai olisko pallomeri röökikoppiin? Mutta kuvitelkaa. VERSE DRAMA IHAN OIKEASTI ILMESTYY!

Levyjen painosta vastaava painotalo välitti ikävän viestin vastikään. Levyjen painaminen on viivästynyt hieman, eivätkä ne ehdi julkkareihin. Joka tapauksessa, viralliseen julkaisupäivään 23.5. jolloin ne kauppojen hyllyille on sovittu putkahtavaksi, ne ehtivät. Täten myös keikalla on mahdollista varmistaa oman levynsä saanti julkaisupäivänä; Maksatte levyn ennakkoon ja laitetaan teidän tiedot sitten Levykauppa Äx -paperille. Omin käsin sitten kärräämme rahat ja listan Äxään ja levyt lennähtää postilaatikkoon julkaisupäiväksi. Myös Levykauppa Äxän sivuilta saa tietty tilattua ennakkokappaleensa!


Ai niin ja Tampere, se Tampere! Käytiin neitsytmatkalla Tampesterissa!

O'Connell's oli loistava mesta! Kiitos Simon ja Janne sekä kaikki muut ravintolan tyypit! Suurin kiitos kuitenkin kuuluu teille kuulijoille, joita olikin täydeksi baariksi asti! Ihan tukossahan se oli! Oli kaikin puolin loistava ilta, vaikka Suomi ottikin takkiin Kanadalta hetkeä aiemmin hermostuttaen sekä Akin, että seurueeseen hiustenlaittoni aikana liittyneen motoristikaunottaren. En enää koskaan laita hiuksia. Seuraava kerran ollaan sitten Tampereella Artturissa puoliakustisella ekskursiolla 11. elokuuta. Siellä nähdään!

Tässä pari näytettä tamperelaisen Iidan ottamista kuvista O'Connell'sista! Komiaa!



Hyvää kesäpäivää! Tänään aion kääntää kasvoihin piknikillä syntyneen punotuksen rusketukseksi! Betakaroteenia ääntä kohti ja baanalle. Lähden nimittäin fillaroimaan!


- Jone

4 kommenttia:

  1. Hei Tampere oli mahtava, miks toi Artturi on tollon...piiitkä aika.
    Saatte muuten keikalta kuvia jos kiinnostaa. Ja tuleekohan levy Spotify:hyn ennakkoon, vai julkkaripäivänä. Oon malttamaton. :D :D

    VastaaPoista
  2. Moi Iida!

    Tampere oli aivan loistava! Aiemminkin tullaan, jos vaan sopiva tilaisuus aukeaa! Mut hyväähän kannattaa odottaa, sanoo vanha kansa.. :)

    Spotify-ennakko alkaa huomenna! Eli jossain vaiheessa huomispäivää se levy on kokonaisuudessaan kuultavissa! Julkkaripäivää (painoteknisistä syistä) jouduttiin siirtämään viikolla, eli fyysisenä levy tulee kauppoihin 30. päivä. Siihen asti saa kuunnella Spotifyn puhki! Ja muista huomenna ostaa SEISKA! :)

    Kiitos kun olit keikalla! Super! Nähdään viimeistään Artturissa sitten!

    - Jouni Gville

    VastaaPoista
  3. Niin! Ja ehdottomasti keikkakuvat kiinnostavat!!! Jos tahdot voit laittaa meille mailiin grandevillemusic@gmail.com

    Laitetaan näkyviin kuvaajan nimen kanssa :)

    - Jouni Gville

    VastaaPoista
  4. Hei jee! Parasta...Huomenna jo. Jeejee. Tykkäsin tästä tiedosta, lupaan ostaa levyn ihan fyysisenä. Tuli luvattua jo Akille. Pistän kuvia tuleen teille ihkuille. :D :D

    VastaaPoista