tiistai 8. toukokuuta 2012

Kevään merkkejä, kun levyt myy!

Moro kaikki siellä täällä!

Kevät tuli että rysähti vaan. Parvekkeella on voinut jo makoilla ilman paitaa (ja nuhaa), levyt ovat painossa ja mikä parasta, ALLU MUUTTAA HELSINKIIN!

Näin on, Pitäjänmäki saa Allun muodossa (hhot) taas lisää merkitystä olemassaololleen, kun ovi kalahtaa ja laukut putoavat lattiaan. Tervetuloa Helsinkiin, Allu! Tätä episodia juhlistettakoon seuraavissa kohteissa:

- Perjantaina Tampereen O'Connell'sissa, heti sen jälkeen, kun Suomi pelaa Kanadaa vastaan Allun muuttoa kunnioittaakseen.
- Lauantaina Helsingin Nosturissa, johon kaikki Helsingin tyypit tulette huutamaan Allun tervetuliaiskarjuntaa ja siinä sivussa äänestämään meidät Emergenzan voittoon.
- Ensi keskiviikkona 16.5. Helsingin Bar Looseen tulevat ihan kaikki, koska ne ovat LEVYJULKKARIT! Verse Drama ilmestyy viikkoa myöhemmin 23.5. kauppoihin, toivottavasti myös siihen Allun lähi-Valintataloon.
- Perjantaina 18.5. on sitten savonlinnalaisten syytä tulla Happytimeen, eli meidän omaan Häppäriin, jossa on kotijulkkarit, luonnollisesti! Kaskelotti-klubilla lämppäämässä Allun poismuuttoa jouduttaakseen Jusu Wirekoski, hymykuoppainen idän ihme!

Tämä on melkein julkkarikiertue. Paitsi, että sitä riittää kolmentoista keikan muodossa ihan tuonne elokuun loppuun saakka, säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja tulee se tahti tietysti siitä jatkumaankin!

Verse Drama tosiaan ilmestyy 23.5. eli aivan kohta, ja sen pystyy nyt jo tilaamaan ennakkoon! Käykää kaikki Levykauppa Äxän verkkosivuilla pistämässä tilaus vetämään, niin saatte levyn ensitilassa kotiovelle kannettuna!


Mahtavaa illanjatkoa kaikille ystävät! Mie lähden tästä harrastamaan live-miksausta! Palataan!!!

- Ennen niin hillitty, paraikaa maaninen Jone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti